06 - 47 56 11 93 contact@tessavanverk.nl

Bloggen, webdesign & social media etc.

Dagelijks Glutenvrij

Een glutenvrije blog vol met glutenvrije recepten, tips, hotspots en meer voor mensen met een glutenvrij dieet. Met als doel: mensen laten zien dat glutenvrij eten, helemaal niet lastig hoeft te zijn.

Dagelijks Glutenvrij is een glutenvrije blog vol met recepten, glutenvrije tips en hotspots.  

Details:

Sinds 2018
Dagelijks Glutenvrij

Categorieën:

Bloggen
SEO
Social Media 
Branding
Webdesign

In juni 2014 publiceerde ik mijn allereerste blog op Daily Inception. Na een aantal jaar veranderde mijn algemene blog in een glutenvrije foodblog met een passende naamsverandering als gevolg. Vanaf september 2018 schrijf ik volledig onder de naam Dagelijks Glutenvrij. Een glutenvrije foodblog over een normaal glutenvrij leven met recepten, hotspots en glutenvrije tips. 

Volgers

Nieuwsbrief lezers

Unieke bezoekers (p/m)

Gepubliceerde blogs

Van content tot community management

Het zelfstandig onderhouden van een platform is een flinke klus. Het verzorgen van relevante content voor een specifieke doelgroep en ervoor zorgen dat de content vervolgens bij de doelgroep terecht komt. Er komt daarnaast nog van alles kijken. De technische kant van een website/webdesign, zakelijke correspondentie met partners, community management, het onderhouden van sociale media kanalen, het versturen van nieuwsbrieven etc.