06 - 47 56 11 93 contact@tessavanverk.nl

Dienst: 
Grafisch Design

GRafisch Design

Ga jij starten met jouw onderneming en zoek je hierbij een passende huisstijl? Of heb jij drukwerk nodig? Naast mijn communicatie diensten lever ik ook grafische vormgeving op maat. Jouw wensen staan centraal.

Is vandaag het juiste moment om jouw huisstijl of druk werk vorm te geven, maar kom je er zelf niet uit? Ik help je graag om jouw boodschap om te zetten in een design. Ik kan je onder andere helpen met: 

Drukwerk

Visitekaartjes

Flyers/folders

Magazines

Online

Social Media 

Webdesign

eBooks

Merkidentiteit

Ontwerpen van logo’s

Huisstijl doorvoeren

Illustrator

Illustraties

Characters

Overige

Presentaties

Al mijn diensten zijn onderling te combineren! Hierdoor lever ik een totaal plaatje voor jouw onderneming. Ik lever namelijk niet alleen het advies, maar ik kan het advies ook uitvoeren. Handig!

Communicatie

Grafisch Design 
Hoe gaan we te werk?

Mijn werkzaamheden als communicatieprofessional gaan samen met mijn ervaring in het grafisch design. Ik combineer mijn kennis uit de communicatie in combinatie met vormgeving voor het allerbeste resultaat en het totaal plaatje. Ik vind het vooral belangrijk om het samen te doen, want jouw wensen staan centraal.

Hoe gaan we precies te werk? Allereerst beginnen we natuurlijk met een kennismakingsgesprek. Een goede klik is nodig voor een fijne samenwerking. We bespreken jouw wensen, bespreken de mogelijkheden. Na het gesprek stuur ik een voorstel. 

 

Laten we samen iets moois creëren.
Zullen we eens starten met (online) een koffie drinken? 

of thee?

2 + 2 =