06 - 47 56 11 93 contact@tessavanverk.nl

Grafisch Design, Webdesign, redactie

Gelukkig & Glutenvrij

Een digitaal magazine vol met glutenvrije verhalen, recepten, lifestyle en mind. In december 2020 publiceerde wij onze eerste magazine en succesvolle resultaten.

Gelukkig & Glutenvrij is een magazine speciaal geschreven voor mensen met een glutenvrij dieet. Een (digitaal) tijdschrift vol met ervaringen, tips en recepten. Dit magazine wordt gemaakt door 12 verschillende bloggers en ondernemers.

Details:

Sinds december 2020
Gelukkig & Glutenvrij

Categorieën:

Vormgeving
Webdesign
Redactie
Nieuwsbrief

Gelukkig & Glutenvrij is een magazine geschreven door ervaringsdeskundige, glutenvrije bloggers en voedingsexperts. De eerste editie van het magazine is gratis online toegankelijk voor de lezer. In het magazine wordt er gekeken naar het leven rondom Coeliakie en het glutenvrije dieet. En natuurlijk zijn er ook recepten te vinden in het magazine.

Van een spontaan idee tot een succesvol blad

In samenwerking met een groep content creators een magazine ontwerpen. In oktober 2020 bracht Mirjam Holleman van ikbenglutenvrij.nl ons bij elkaar met het idee van een magazine. Het resultaat werd beter dan verwacht en ik kreeg de kans mijn eerste magazine te ontwerpen. Daarnaast heb ik het logo ontwikkeld, de website gemaakt én de nieuwsbrief geïntegreerd. Het is een fantastische ervaring om vanaf het begin betrokken te zijn geweest bij het proces én andere ervaringsdeskundige te ontmoeten.

Aan het magazine Gelukkig & Glutenvrije werken mee:

Mirjam Holleman van ikbenglutenvrij.nl, Remke Kroeze van gluten-lactosevrijekookkunst.nl, Ingrid Kooijman van meerdanglutenvrij.nl, Bianca Hermans van compleatcoaching.nl, Yacintha Pex van yacinthapex.nl, Koosje Janssen van Kooszorgenloos.nl, Lisanne Bosch van glutenvrijedietist.nl, Barbara Roelofs van glutenfreeamsterdam.com, Nathalie Grietens van glutenvrijmetnathalie.be, Fabienne van Doornmalen van Glutenvrij in Utrecht & Marina van Roozemond van marinaseetgewoontes.nl.

“Toen we met een groep glutenvrije bloggers enthousiast begonnen aan het maken van een online, printable magazine, hadden we geen idee wat het eindproduct zou worden. Totdat Tessa met de vormgeving startte. De opzet, creatieve ideeën, duidelijke communicatie zette ons allemaal extra ‘aan’. Het eindproduct is zoveel malen mooier en professioneler dan gedacht. Allemaal dankzij Tessa! Dankjewel, Tessa, voor je tomeloze inzet, kennis en fijne samenwerking.

Bianca Hermans

Compleat Coaching

Ik heb Tessa leren kennen tijdens het maken van het eerste gratis glutenvrije magazine gelukkig en glutenvrij kerstspecial, gemaakt door een groep glutenvrije bloggers. Tessa heeft met heel veel kennis het magazine opgemaakt in een stijl die bij ons en het magazine past. Ze voelt goed aan wat de behoefte is en vraagt door als dat nodig is. Naast de opmaak van het magazine maakte ze de bijbehorende website en een huisstijl. Ze werkt consistent en gedreven en rust niet voor de klus geklaard is. Tessa maakt een planning en houdt goed het overzicht van losse eindjes en openstaande punten. Echt een topper in haar vakgebied!

Yacintha Pex

Yacintha Food & Lifecoach

Samen met 12 glutenvrije bloggers hebben we gewerkt aan een digitaal magazine. Tessa was hierin degene die de website en de hele vormgeving deed. Door haar creatieve brein en kennis van zaken is het tijdschrift een prachtig exemplaar geworden. Daarnaast bewaakte Tessa de cijfers qua downloads en hield ze samen met mij de mail in de gaten. De communicatie met Tessa is hierin helder en duidelijk en ze weet andere te inspireren en te motiveren. Kortom Tessa is iemand met kennis van zaken, waar je op kan bouwen!

Remke Kroeze

Gluten-lactosevrijekookkunst.nl

Laten we samen iets moois creëren.
Zullen we eens starten met (online) een koffie drinken? 

of thee?

1 + 10 =