06 - 47 56 11 93 contact@tessavanverk.nl

Over mij

Zonder kracht groei je niet…

Als ik een belangrijke les in mijn leven hebt geleerd is het doorzetten. Mijn basisschooljuf in groep 5 noemde mij eens een dom kind. Deze woorden zijn mij altijd bijgebleven en hebben een lange tijd enige impact gehad op mijn jonge leventje. 

Als kind was ik altijd al bezig met creëren. Ik maakte iedere week wel een plannetje om te starten met iets nieuws. Van magazines tot verhalen. Mijn hoofd stond geen moment stil. In de derde klas van de middelbare school haalde ik met gemak voor schrijven een 8, maar voor de rest was het hard knokken. Ik ging van het vmbo naar het mbo. Ik volgde een opleiding tot directiesecretaresse. Een fantastisch beroep, maar het was zeker niet genoeg voor mij. Ik snakte naar creativiteit, naar het creëren van iets nieuws. Een oplossing kunnen bieden voor het probleem. Uiteindelijk ging ik van het mbo naar het hbo. De studie communicatie bleek de perfecte match en van die keuze heb ik geen moment spijt gehad. 

Als zelfstandig ondernemer breng ik graag mijn twee studies samen, plus een uit de hand gelopen hobby. Ik krijg energie van afwisseling. Ik haal mijn kracht uit de reis van de afgelopen jaren, maar zeker ook van de weg die voor mij ligt. Vandaag creëer ik weer iets nieuws en groei ik verder, dan gisteren.

 

w

Communicatie

Ik help jou graag voorruit in de communicatie. Van content tot analyse, van teksten tot fotografie. Heeft jouw sociale media een boost nodig of is het tijd dat jouw website eindelijk SEO-proof wordt?

Virtual Assistent

Stapelen de administratieve klussen helemaal op en kom je er zelf niet meer aan toe? Ik help jou graag om je zorgen te verlichten, zodat jij je kan focussen op jouw doelstellingen. 

Grafische ontwerp

Is het tijd voor een nieuwe stap? Dan hoort daar vast en zeker een nieuwe huisstijl bij. Of wil je uiterst sterke flyers, folders of een visitekaartje voor jouw bedrijf? Samen creëren wij jouw merk.

Laten we samen iets moois creëren.
Zullen we eens starten met (online) een koffie drinken? 

of thee?

3 + 11 =