06 - 47 56 11 93 contact@tessavanverk.nl

Diensten: 
Virtual Assitant

Een virtual assistant die luistert

Heb jij het structureel te druk en groeit jouw To-Do lijstje met de dag? Ben je teveel bezig met taken waar jij geen energie van krijg? Misschien een virtual assistent precies hetgeen wat jij zoekt. Weet je precies wat je zoek? Of ben je nog zoekende? Ik help je graag voorruit.

 

Jouw onderneming is ontzettend belangrijk, maar vanuit ervaring weet ik dat het ook veel werk is. Het is echt prima om dingen uit handen te geven. De opties zijn eindeloos, maar hierbij een aantal voorbeelden:

Creatieve taken

Een presentatie vormgeven

Social Media beheren

Jouw nieuwsbrief beheren

Administratieve taken

Gegevens invoeren

Proeflezen van documenten

Organiseren van event

Al mijn diensten zijn onderling te combineren! Hierdoor lever ik een totaal plaatje voor jouw onderneming. Ik lever namelijk niet alleen het advies, maar ik kan het advies ook uitvoeren. Handig!

Communicatie

aan de slag als jouw virtual assistant
Hoe gaan we te werk?

 Een Virtual Assistent is eigen een soort online secretaresse. Ik vind echt contact – persoonlijk contact – het allerbelangrijkste. Alleen samen kun je groeien. Als VA neem ik bepaalde werkzaamheden uit handen, zodat jij je volledig kunt focussen op het werk waar jij energie van krijgt.

Hoe gaan we precies te werk? We starten altijd eerst met een vrijblijvend (online) koffie momentje om elkaar beter te leren kennen. Daarnaast kijken we gelijk naar jouw vraag en/of er een goede klik is. 

 

Laten we samen iets moois creëren.
Zullen we eens starten met (online) een koffie drinken? 

of thee?

13 + 15 =