06 - 47 56 11 93 contact@tessavanverk.nl

Diensten: 
Communicatie

Communicatie op maat

Communicatie is een breed vakgebied. Mijn focus ligt grotendeels op externe communicatie. Ieder communicatievraagstuk heeft een andere aanpak nodig. Communicatie op maat is daarom passend. Of je nu een concrete vraag hebt, of je bent nog zoekend. Ik ben de persoon die jou verder helpt.

 

Geen communicatie advies is hetzelfde, maar ook met een specifieke hulpvraag kun je bij mij terecht. De opties zijn eindeloos, maar hierbij een aantal voorbeelden:

Social Media

Opzetten van jouw kanalen

Beheren van jouw kanalen

Online Marketing

Verbeter jouw vindbaarheid

Starten met adverteren!

Public Relations

Bereik jouw doelgroep

Werk aan jouw imago

Tekstschrijver

Ik schrijf voor jou een blog!

Of een formele tekst?

Overige

Fotografie op maat!

Start een nieuwsbrief

Al mijn diensten zijn onderling te combineren! Hierdoor lever ik een totaal plaatje voor jouw onderneming. Ik lever namelijk niet alleen het advies, maar ik kan het advies ook uitvoeren. Handig!

Communicatie

Het verbeteren van jouw communicatie?Hoe gaan we te werk?

Geen enkel succes staat op zichzelf. Ik ben een voorstander van samenwerken. De mooiste ideeën en creaties maak je namelijk samen. Ik vind het daarom belangrijk om jou – de opdrachtgever – nauw te betrekken in ieder proces. Of we nu werken aan een nieuwe SEO proof website of jouw kanalen op sociale media lanceren. Het is jouw onderneming en juist op het gebied van communicatie moet jij hierbij betrokken zijn. 

Hoe gaan we dan precies te werk? We starten altijd met een vrijblijvend (online) kopje koffie of thee. Jij vertelt jouw communicatie ‘probleem’ of jouw vraag. Tijdens het gesprek kijken we of het klikt en of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Niets is verplicht. 

 

Laten we samen iets moois creëren.
Zullen we eens starten met (online) een koffie drinken? 

of thee?

7 + 10 =